Sunday, April 24, 2011

:: tersebutlah alkisah ::

(ni pokok bunga kat maktab..hahaha...)

alahai...bersawang dah blog aku ni...tak terusik pun...
macam biasalah alasan aku...aku sangat la busy...hahaha....
tu bukan hanya alasan..tapi itulah realiti apa yang berlaku....
hari-hari ada kelas...hari-hari ada assignment...
aku pun bosan dah macam ni...hahaha...
bangun pagi, pergi kelas sampai petang...
pastu balik ke rumah, mandi dan relax jap...
pastu buat assignment...
malam lak, kalau tak pukul 2 pagi, belom tido la tu...

apa yang aku merepek ni...ish...
by the way, aku nak tunjuk tempat yang telah menjadikan aku seorang yang gigih...
hahahaha....


hadirin sekalian,
selamat datang ke institut pendidikan guru kampus raja melewar..
hahaha....
di sinilah aku kembali merangkak...
di sinilah aku kembali membaca...
di sinilah aku kembali menulis...
di sinilah aku kembali mengira...dan...
di sinilah aku kembali belajar apa erti hidup untuk fasa seterusnya...
pendek kata...semuanya di sini.....


ini laluan keluar dari institut...haha..sebelah kiri pulak, laluan masuk ke institut...
tapi gambar aku ni lebih memfokuskan laluan keluar....
kenapa aku amik gambar laluan keluar??
hahaha...
sebab masa aku keluar, suasana dah petang...
bila dah petang, aku agak rajin sekali...haha..sekali je la...



ini pulak, tapak perhimpunan...
setiap isnin dan jumaat, kat sinilah aku dan pelajar lain mencanak...hahaha
jangan ingat kat sekolah je ada perhimpunan...
kat sini pun ada, tau tak? hahaha...

yang tinggi kat belakang tu pulak, barisan kelas kat institut...


dan yang ini tempat aku selalu melepak petang-petang, sebelum dan selepas aku berolahraga, berpengakap dan memanah...
ini bangunan untuk squash sebenarnya...


ini gambar poyo..haha...name tag aku masa minggu orientasi hari tu...
haha...
sila abaikan gambar name tag tersebut..kita fokus kepada latar belakang, k...
ini padang institut...
actually, padang institut ini besar..
kalau nak tahu besar mana, korang datanglah sendiri..hahaha....
boleh menziarah aku sekali...weeeeeeeeee...

ok bye...

p/s : hidup ini penuh dengan fasa-fasa tertentu... =)