Wednesday, July 28, 2010

:: ehem ehem ::

salam salam...
lama aku tak update blog aku nih... sorry sangat-sangat..hehehe...sekarang ni busy giler...giler ar! hahaha... balik je sarawak, kerja bertimbun...
"eh eh, bukan ko penganggur ke, ruff?" hahaha...
"ha ah, aku penganggur yang bukan penganggur...paham tak?" hahahaha...
memang aku dah lama giler tak update blog ni....si yam tu pun dah ade page yang cantik..
tak boleh jadi ni..hehehe...
ala, ada masa nanti, aku update la apa yang berlaku kat aku dalam tempoh sebulan aku berkabung ni...kepada sape-sape yang dah tahu what happened to me, anda semua senyap je la ek..hehehe....
well.....cukup la tu kot...nanti-nanti aku bising lagi kat sini ok!
*clap clap*

p/s : rindu korang arrr!!!!