Saturday, December 31, 2011

:: penghujung tahun ::

"31 disember 2011"... - tarikh yang ditunggu-tunggu.
Ada yang tak sabar-sabar menunggu tarikh ni.

Bagi yang berpacaran, boleh la celebrate bersama-sama.
Bagi yang berkerja, boleh la bercuti untuk esok hari.
Bagi yang berkeluarga, boleh la spend masa untuk suami/isteri & anak-anak.
Bagi yang masih belajar, boleh la hangout dengan kawan-kawan & ketepikan semua buku.
Bagi kanak-kanak, boleh la bergembira melihat percikan bunga api.

Bagi aku, takde yang special untuk sambutan kali ni. Aku rasa aku nak stay dengan 2011. Aku tak sedia lagi untuk 2012. Tp hakikatnya, esok adalah tahun baru dan aku kena terima kenyataan ini.
Apa aku nak buat malam ni? One word : Nothing. (Ye, aku tau aku sangat membosankan)

Bagi korang yang nak celebrate tu, aku ucapkan selamat bergumbira. Enjoy your night, k.. Happy New Year..

p/s : save ur last kiss for me.

Tuesday, December 13, 2011

:: 13.12.11 ::

Aku nak panggil hari ni hari menurun.
Sebab tarikh hari ni - 13.12.11. Nombor-nombor tu menurun, kan. So, hari ni hari menurun.

Untuk mengabadikan hari menurun ni, aku selitkan beberapa gambar yang aku shoot minggu-minggu lepas. Gambar poyo memoyo je.

p/s : mana-mana agency nak panggil aku, sila kan.. :p

Monday, December 12, 2011

:: selesai sudah ::

Dan akhirnya, selesai misi aku di seremban. Setahun lebih berhempas pulas di sini. Macam-macam pengalaman aku rasa. Pahit, manis, masin, masam... Semua aku rasa...

Siapa nak tolong aku packing ni?? Pening aku tengok barang-barang ni semua. Had muatan kargo, 20 kilo je. "Nobita, boleh tak aku pinjam doraemon ko?" HªHªHª

Yang pasti, aku akan merindui bilik aku ni. Bilik ni la yang menjadi penyimpan mohor-mohor besar 1001 rahsia & kenangan aku.

p/s : siapa tolong, aku bagi baju aku nanti :p