Monday, January 17, 2011

:: 17 January 2011 ::

17 januari...hari paling happy dalam tahun 2011 ni untuk aku setakat ni...
17 januari gak...birthday adik aku yang paling bongsu...syah reza abd rahman....
HAPPY BIRTHDAY my dear brotha...wish u all the best!!!


ni la adik aku tu... haha...

by the way, 17 januari mungkin dah mengubah arah tuju hidup aku lepas ni....
aku guna perkataan "mungkin" kat situ sebab aku tak tahu lagi sama ada aku akan berjaya dengan arah tuju aku ni..huhu..wallahualam...

ada apa dengan 17 januari sebenarnya? tepat pukul 4.51 petang, 17 januari, aku seperti terkesima dengan screen lappy aku...bukan kerana lappy aku rosak atau screen lappy aku menjadi emas tetapi apa yang mak aku idamkan selama ni terpapar di depan mata aku...
selepas setahun otak aku berehat, nampak gayanya tahun ni aku terpaksa memerah otak aku kembali...yeah!

aku telah di terima masuk ke institut pengajian guru kampus raja melewar, negeri sembilan...
woot woot!!!
at last, dapat jugak aku capai cita-cita mak aku...
this is for u, mum...
and to my family too... yeah!



p/s : i love u mum!!

4 comments:

  1. congrates beb.. serius, aku sangat99999999x jeles ngn ko ok..... k la, i wish u al da best.. UKM ngn N9 tu x jauh mana pon.. leh jer kita slalu kuar meronggeng.. hihihi.. gud luck k..

    ReplyDelete
  2. Congratez!!! Mie tak dapat. Mie suruh Maryam tanya dengan Ruff jugak, dapat ke tidak. Fibally dah baca ni tahulah. Maybe i'll try next time kot. Lagipun tak puas main-main lagi. Hehehehehehe

    ReplyDelete
  3. nak sgt jd cikgu..tp xde rezeki kearah tu..pe leh buat kan..gud luck..

    ReplyDelete
  4. gedebus : cuba lg..insyaAllah dpt nnt =)

    ReplyDelete