Monday, March 5, 2012

:: main masak-masak ::

HªHªHª amacam gambar makanan aku?
Ni semua home made, k..
Siapa masak?
Aku jugak...
Siapa makan?
Aku jugak... (& budak-bdak umah aku.heee)
Siapa kenyang?
Aku jugak...

Ada cucur ikan bilis, ada ayam masak kunyit, ada bubur ayam, ada roti hotdog... Semua ni aku yg masak... Jangan ingat aku pandai melawa je.. Eh, lawa ke? HªHªHª

Aku akan masak, bila :
1. Rajin menerjah ke dalam diri.
2. Aku 'jiwa kacau'.
3. Aku rasa nak makan favourite food.
4. Aku nak buat someone rasa special :
5. Aku lapar laaaaa... For sure la, kan...

Mee jawa tak keluar lagi! Hehe.. Sabau ye housemates ku...

p/s : makan untuk hidup, bukan hidup untuk makan.

No comments:

Post a Comment