Monday, May 2, 2011

:: nikmat subak ::

pagi tadi (sebenarnya dah nak hampir tengah hari...hahaha),
dengan mata masih terasa sepet dan sexy,
aku pun terus ke ruang tamu rumah si buck...
dengan mata sexy sebegitu, dia pun bertanya sama ada nak pergi the curve ke tak...
mata aku yang pada awalnya sepet menjadi sebesar-besar alam...
hahaha...
yes! berjalan-jalan di mall memang hobi aku..hahaha...

lepas dah siap-siap semua, kita orang pun menuju ke kereta..
perut kita orang pun dah berkopi dangdut..
dan seperti biasa, masalah memilih tempat makan pun wujud...



and at last, kita orang pun mantekedarah kat Subak Restaurant...
woha! yummy!


apakah yang dimantekederah olehku? woha!
taraaaaaa ~


Subak Braised NZ Lamb Shank Masala...
yang ni superb sedap!
sila abaikan kotak rokok dan lighter di situ..haha...
dan yang kat belakang tu adalah Rendang Serai Daging Tulang Rawan...
pun superb jugak..



untuk minuman pulak, aku pilih Blue Eye On The Float...
nasib baik mata aku tak biru...hahaha...
yang belakang tu adalah Lemon Asam Boi With Honey...


apa macam?


kepada sesiapa yang rasa nak makan ala-ala kat resort dan lari daripada kesibukan metropolitan, datang lah kat sini...
memang best dan mendamaikan...
kalau nak tengok menu lain, click kat sini Subak
entri aku ni tidak dibayar oleh Subak Restaurant..harap maklum..hahaha...


selepas membaham semua hasil tersebut,
apa lagi, shopping la! hahaha...
chow...




p/s : masakan emak always the best! :)




9 comments:

  1. ~perghhh~
    sedap seh!
    huhu....
    tp xtahan part 'mata seXy' tuh

    btw, kat mana tmpat nih?

    www.izzlatif.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. haha...kat damansara...bukak web subak ni..

    ReplyDelete
  3. yum2.. but overpriced.. nice ambiance though... jom pergi lagi bila da jadi jutawan.haha

    ReplyDelete
  4. amboi amboi kemain memasing. cisss makan tak ajak. camni lahhhhh. eh hensem jugak penyambut tetami tu. nak ngorat leh? wakakaka

    ReplyDelete
  5. ruff pakai hat baru. buck pakai seluar baru. hahahhahahahahahaahahahaha bau TOPMAN!!!

    ReplyDelete