Monday, July 25, 2011

:: diterjah ::

Salam isnin semua..

Dengan penuh konfiden, aku memilih kaler pink untuk hari ni. HªHªHª kalau tanya korang, tentu ada yang tak setuju lelaki pakai pink..tapi ada jugak yang setuju..we are democracy kan? Rambut sama hitam, pendapat lain-lain..(Ada ke rambut warna pink?HªHªHª) Bagi aku, tak salah seorang lelaki pakai pink tapi ikut kesesuaian la. By the way, kenapa kalau warna pink, kita mesti kaitkan dengan perempuan? Sudah termaktub dalam undang-undang atau itu hanya budaya sejagat? HªHªHª This is what we called between two lines.

Tazkirah itu tadi ditaja oleh sekolah kuala klawang.hehe

Tengah aku kalut membuat kerja yang diminta guru pembimbing aku, tiba-tiba aku telah menerima panggilan daripada seseorang yang aku tak nak jawab tapi terpaksa jugak jawab..kalau tak, aku fail nanti..HªHªHª.. Dengan secara tiba-tiba itulah, pensyarah aku bagitau nak datang.. Mak oiiii.!!!!!!!! Aku telah diterjah!!

Dan disebabkan perkara itu, aku telah melarikan diri ke toilet..berasap di situ..gambar ada kat atas. HªHªHª

Dah la. Aku nak gi pasar malam. Bye.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

9 comments:

  1. hensemm laaaa..u pkai pink xdela nmpk jambu like crtain guy..look nice to u ;)

    ReplyDelete
  2. Gedebus : HªHªHª sape la nak ngorat I..HªHªHª
    Pwencess apple : HªHªHª sbb I mmg ✗ jambu..HªHªHª

    ReplyDelete
  3. sure u look good in piNk!!

    (^_^)

    haha...

    ReplyDelete
  4. mesti u cekgu yg plg hot kn...
    huhuhu

    ReplyDelete