Thursday, July 14, 2011

:: kemahuan ::

Aku dah ketemu cara baru untuk aku update blog aku! HªHªHª bagi blogger lain, mereka dah tau kot. Tapi aku baru je tau. HªHªHª

Sekali lagi, ingin saya tegaskan di sini bahawa blog rafizarahman akan mula beroperasi setiap hari, 24/7. Tu pun kalau aku laratlah. HªHªHª

Ok ok. Stop membebel.

Ada sesiapa di sini yang murah hati untuk hadiahkan kepada aku Ipod Touch 4th Generation tak? Orang lain sibuk dengan iphone, ipad apa semua tapi aku pulak sibuk nak dapatkan Ipod. Biarlah! HªHªHª

Bolehlah aku pakai masa aku tengah praktikal time ni. Eh, sekarang ni, aku dah start praktikum kat Kuala Klawang. Woot woooooot! Dan sekarang ni (pukul 10.33 malam), aku yang sepatutnya membuat lesson plan telah mengambil keputusan yang bijak untuk goyang kaki di ruang tamu. HªHªHª

Kesimpulannya, AKU NAK IPOD 4th plz!!!
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

5 comments:

  1. nang pelik keinginan ya.. but not bad la.. da org suka gumpol gadget.. go for it.. gumpol jak 2 bulan gaji ka, 3 bulan ka.. i mean, potong sikit.. lepas la seketol..

    ReplyDelete
  2. ~eh~
    mcm mana nak update guna bb???

    tell me pLez...
    huhu

    ReplyDelete