Sunday, August 7, 2011

:: lampu raya VS wishlist ::

So, macam mana puasa hari ni?? Apa juadah berbuka tadi?

Aku berbuka kat rumah je hari ni. Tengok gambar juadah berbuka tu. Ada satay, karipap, cucur cempedak, cucur udang, murtabak. Ala kadar je. Hari ni tak boleh nak lebih-lebih. Kang tak siap kerja aku. Dah la esok pensyarah aku nak datang menilai. Arghhhhhhhhhh!

By the way, lampu raya a.k.a lampu lip lap lip lap dah gantung. Amacam? HªHªHª Raya in advance! Jap jap..nak pasang lagu dendang perantau jap.. HªHªHª

Malasnya nak siapkan lesson plan. Ada sesiapa nak tolong tak?? Aku bagi upah berbuka kat umah aku esok. HªHªHª

Oh, my wishlist... Nak :
a) dapat cemerlang untuk penilaian esok. (Harap-harap pensyarah aku tau kewujudan blog aku ni.hehe)
b) nak jumpa dia.
c) nak ipod.
d) nak ipad.
e) nak duduk, baring dengan suka hati. Tak yah buat kerja - yang ni confirm tak dapat ;(
e) nak nak nak semua..HªHªHª semua aku nak.. Boleh,kan?

Ok la..buku lesson plan aku tengah tunggu aku tu.. Urghhhh.. Chow.

p\s : aku nak birthday aku macam last year plz ;(


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments: