Tuesday, October 4, 2011

:: dalam ingatan ::

Cuba tengok betul-betul gamba di atas?
Ye, memang betul gamba air kotak. Tapi masihkah anda semua ingat program susu semasa anda di sekolah dahulu kala?? HªHªHª Inilah air susu kotak untuk program susu di sekolah pada zaman sekarang.

Wujud lagi rupanya program susu ni. Actually, susu ni bukan aku punya. Aku tumpang minum je untuk breakfast pagi ni. HªHªHª entah siapa punya dalam peti ais tu.. Kepada housemates aku : jika susu ni korang punya, aku nak korang tahu susu ni dah safely landed dalam usus aku. Terima kasih!! HªHªHª

Selamat pagi..!!!

p/s : teringat zaman-zaman kurang besar :) HªHªHª

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Post a Comment