Friday, November 11, 2011

:: 11.11.11 vs annoyed ::

Cantik nombor 11.11.11.
Pendapat aku :
Pertama : tarikh ni cantik.
Kedua : nombor ni memang tak membawa apa-apa maksud. Bagi pasangan yang mengabadikan tarikh ni, tahniah aku ucapkan. Bagi yang terlalu & terlampau obses dengan nombor ni, takziah aku ucapkan. HªHªHª
Ketiga : Aku sangat annoyed kat siapa-siapa yang mengutuk manusia lain mengenai tarikh ni. Sukahati dia orang la nak update status kat facebook, twitter or kat mana-mana je mengenai 11.11.11. Tu facebook, twitter dia org. Suka hati la, kan! Kalau ko tak suka nombor ni, ko tak payah la update pasal nombor ni. Ko duduk je diam-diam. Tak pun, deactivate je laman-laman sosial ko tu sehari dan pergi jalan-jalan or shopping. Kan seronok ke hulu ke hilir bawak paper bag. HªHªHª
Keempat : perkara yang sama akan berlaku sekali lagi masa 12.12.12 tahun depan. Dan orang yang sama akan sibuk nak menentang orang lain mengenai nombor ni. We'll wait and see :)

Ok la. 11.11.11 hanya berlaku sekali seumur hidup. Aku ulang, SEKALI je. Bagi manusia-manusia yang berpasangan, yang berkahwin, yang happy pada tarikh ni, tahniah sekali lagi. Bagi yang bersedih, kecewa, menangis, jangan la gusar. 11.11.11 hanyalah nombor. 12.11.11 kan ada. :)

p/s : tarikh birthday aku pun cantik kot. HªHªHª

3 comments:

  1. lpas nie mesti rmai nak plan kahwin tarikh 12.12.12. sebab lepas nie yang ada 13.13.13 which is imposibble.hehe

    ReplyDelete
  2. Sape2 kawin 12.12.12 nnt, jemput2 la ek.HªHªHª

    ReplyDelete
  3. ok i suke gambar kat atas tuh , :D

    ReplyDelete