Thursday, November 10, 2011

:: pedas ::

Oh! Ni bukan entry pasal makanan pedas, mahupun maggi pedas kaw tu. HªHªHª ni, aku nak promote wet world air panas resort kat pedas negeri sembilan.

So, siapa-siapa rasa yang nak mandi air panas sambil berhibur, silalah datang ke wet world air panas resort ni. Tapi janganlah korang expect tempat ni macam sunway lagoon, ye. HªHªHª Bukan orang negeri sembilan je yang datang, orang dari KL pun datang gak ke sini. Mungkin sebab ada kolam air panas kot!

Tak payah pergi jauh nak hilangkan stress. Tempat ni tak la besar sangat pun, tapi kalau nak hilangkan stress, nak isi masa lapang, nak lari dari rumah (maksud lari dari rumah ni merujuk kepada bosan duduk dalam rumah je), nak rasa jadi mat salleh (sebab berjemur), ringan-ringankan lah diri korang ke sini. Tak mahal pun masuk ke sini. Hanya Rm12 je.

p/s : yang jiwa kacau pun leh datang sini :p

2 comments:

  1. best dpt mndi temapt cmnie. suam pns. kasi sdp bdn :)

    ReplyDelete
  2. U should try tmpt ni.. Sila2.. :)

    ReplyDelete