Wednesday, December 1, 2010

:: karena aku sayang kamu ::

hurmmmm.....even sekolah dah start bercuti tapi aku tetap jugak gigih ke sekolah...
terpaksa, ok! bukan sebab aku rela...datang sekolah bukan buat apa pun...
tengok budak-budak spm dan goyang kaki je kat ofis... (harap-haraplah sampai hujung bulan disember macam ni je)

serius aku bosan dalam ofis sekarang ni...
kalau kat rumah, kan best...dah la sekarang ni musim tengkujuh...
so, aku curilah masa yang ada ni untuk aku update blog aku yang dah berhabuk ni...
sambil-sambil aku blogging ni, sempat gak aku bukak folder mp3 dalam lappy aku ni...
lama jugak aku tak dengar mp3 yang ada dalam lappy ni...

belek punya belek folder mp3, aku terjumpa lagu yang dah lama aku tak dengar...
jom teman aku dengar lagu "karena aku sayang kamu" by dygta...
sentimental lak aku pagi-pagi macam ni...


"Seandainya kau ada disini denganku
Mungkin ku tak sendiri
Bayanganmu yang selalu menemaniku
Hiasi malam sepiku
Kuingin bersama dirimu
Ku tak akan pernah berpaling darimu
Walau kini kujauh darimu
'Kan slalu kunanti
Karena ku sayang kamu

Hati ini selalu memanggil namamu, dengarlah melatiku
Ku berjanji hanyalah untukmu cintaku
Adakah rindu dihatimu, seperti rindu yang kurasa
Haruskah ku terus terlena, tanpamu di sisiku
Ku 'kan slalu menantimu"


sedeh kan...ok lah..aku chow jap..nanti aku update lagi....


p/s :: tisu 1..!!!

2 comments:

  1. nape sedih sangat lagu ni... hurmm..

    ReplyDelete
  2. eh. feberet song sy. my ex dedicate to me. awk bt sy missed die lar :(

    ReplyDelete