Tuesday, June 1, 2010

:: ulu yam & batu caves ::


bersempena untuk meraikan our graduation's day, aku & the gengs bermandi-manda di ulu yam dan g batu caves ahad lepas... haha...best jugak tempat ni...tak de budget nak gi bercuti jauh-jauh...so, pegi je la ulu yam & batu caves..not bad la! janji dapat hilangkan stress and bergumbira! hahaha...


ni lah bala-bala tentera yang pergi...kecik, yap, rosdi, randy, azhar, roy dan shukri (tiada dalam gambar sebab tengah amik gambar kite org kat atas ni)....punyalah plan nak pergi kol 8 pagi...tengok-tengok, kol 1 barulah kite orang gerak dari shah alam..hahaha..bual lebih doe! hahahaha

ternyata aku lebih puteh daripada korg dua doe! hahahaha



hahaha...exclusive kat blog aku ni je korang leh tengok badan-badan kite orang ni..hahaha...tak la sexy mane pun..hahahaha...tapi picture ni terbaek la....hehehe...


kepada company Rejoice, amik la kite orang ni untuk jadi model..confirm la laku siot! hahaha..sempat lagi nak bergambar dengan syampu.hahaha..

lepas bermandi-manda di ulu yam, destinasi seterusnya, batu caves!!!! hehehehe...



taraaaaaaaaa.....ni first time aku gi batu caves....hahaha...


sebelum mendaki anak tangga batu caves, semua muka ceria gile..hahaha...
al-maklumlah, baru je mandi kat ulu yam... peluh pun tarak...

di anak tangga pertama..hehehe..muka masih lagi ceria ye..hehehe

randy sedaya upaya untuk tersenyum..hahahaha..


yang ni memang tak boleh blah..hahaha...abang dan adik memang tak boleh dipisahkan...hahaha...naik tangga pun nak berpimpin tangan.hahaha

akulah orang yang pertama sampai! clap clap...hahaha..pastu randy! woot woot!!! walaupun masih tercungap-cungap, sempat lagi nak pose..hahaha..serahkan saja kepada yang pakar..hahaha

semua muka dah tak seceria tadi..hahaha...letih doe naik tangga batu caves ni...haish!

banyak lagi gambar kat ulu yam & batu caves ni...tapi korang tengok kat facebook aku je la nanti, k...nanti aku upload gambar selebihnya...memang seronok jalan-jalan kat dua tempat ni...tak kan lah aku nak jalan kat mall je kan...duit pun dah kopak ni..hahaha...tak perlu nak pergi jauh kalau nak hilangkan stress and berjalan-jalan melihat alam...senang cite, tak perlu nak berbelanja besar kalau area kita ada tempat yang best untuk dilawati..kalau ade duit tu, lain cite la...hahaha....
kepada maryam & yuyun, korang dua jangan jeles lak dengan kite orang.hahahaha...korang duduk je rumah ok! chow!

p/s : kepada celcom, maxis mahupun digi, silalah buat coverage kat ulu yam tu ek...takde line la kat sana =)

1 comment:

  1. motipppp korang pergi tanpa aku???? kenapa membuat plan setelah aku pulang dari shah alam????!!! arghh!!1 tension!!!!!!!!

    ReplyDelete