Tuesday, August 10, 2010

:: birthday!! woot wooott!! ::


dah wish birthday kat aku tak? hehe..aku nak wish HAPPY BIRTHDAY kat aku sendiri...hahaha...genap la umur aku 24 tahun sekarang ni...dah besar panjang dah aku ni..hahaha...tahun ni, aku celebrate birthday aku kat bintulu..kalau untuk 3 tahun berturut-turut sebelum ni, aku celebrate kat shah alam, kali ni, aku kembali celebrate kat bintulu...yay!!!!

tengok tak kek kat atas tu? cantik kan? haha...thanks kat licu sebab bagi kek tu...tercapai gak aku nak makan cheese cake sebelum puasa...hehehe...thanks n muah, choo!



angka umur yang baru, jadi rambut pun kenalah baru...hahaha...amacam rambut aku? hahaha..melanggar etika perguruan tak?hehe...


ni pulak cuppycakes dari kunot!! cantik and sedap!! gemuk la aku pasni!! hahaha...nasib baik la puasa lepas ni...hehehe....


inilah barisan watak yang turut mewarnai realiti tv aku kali ni..hahaha...thank you guys!!! hug hug and kiss kiss!!


dan seperti biasa, photographer yang bertugas dan watak yang turut membintangi realiti tv kali ni, bon! hehe..thanks bon...great pictures!

thanks to everyone : kunot, licu, bone, lobo, awang, taufek, ip, ayuni for this....hug hug kiss kiss for u guys!!! i wish orgy pun ada tiem ni ;(

last but not least, HAPPY BIRTHDAY RUFF!!!!


p/s :: 24? still young and dangerous, babe!!! hahaha

No comments:

Post a Comment