Tuesday, September 11, 2012

Officially, Sir Rafiza Rahman.

Kemain tajuk entry, kan? Haha apa ada hal...
Hari ni, seperti semalam, aku still banyak masa free. 2 kelas je hari ni. So, apa lagi, update blog la! Hahaha

By the way,

At last, pada 12 Julai lepas, I'm officially Sir Rafiza Rahman atau dalam bahasa melayunya, Cikgu Rafiza Rahman. *yay!*

Alhamdulillah!

Actually, cerita ni dah nak expired dah pun. Kepada yang ada FB & Twitter aku, semua dah sedia maklum mengenai kisah entry ni. Saje nak repost balik kat blog pulak.

Untuk gambar-gambar pre-graduation & graduation, aku akan post dalam masa terdekat. Graduation pun sibuk nak ade pre-graduation kan? Haha

p/s : konvo dah 2 kali, naik pelamin bila pulak? Hahaha :p

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment: