Thursday, May 6, 2010

:: kembali ke sekolah ::


last week, aku sempatlah pegi menatap sekolah lama aku dulu..my lovely SMK Bintulu (lovely la sangat.hahaha)
aku buat apa kat situ?? sudah tentu bukan untuk menjadi pengetua..hahaha...aku pergi sebab nak buat sijil berhenti sekolah aku balik...kenapa? for sure la sijil aku tu dah hilang..kalau tak, buat pe aku buat balik..hahaha
hari tu, aku pegi dengan ira...dah alang-alang aku ajak die g sekolah, aku ajak la die gi dating sekali hari tu...hahaha...tu la, hari terakhir aku dating dengan die sebelum die pindah ke Klang...hurm, gonna miss u babe.!!!

so, kite orang pun sempatlah mengimbas balik kenangan semasa menjadi warga SMK Bintulu dulu...




ni la sekolah kite orang dulu..bangunan yang kat belakang kereta tu tempat kite orang berhimpun...kereta tu pulak, aku tak tahu sape punye..hahaha...



ni pulak banguan bilik guru SMK Bintulu..

banyak perubahan yang ketara kat sekolah ni sekarang...macam-macam yang dah berubah...bilik guru ni pun dah berubah...kalau dulu, kat depan bangunan ni takde bumbung..tapi sekarang, depan bilik guru ni dah boleh jadi tempat melepak mahu pun untuk dating..boleh la ustaz or ustazah cekup korang terus sebab dating secara terang-terangan..hahahaha...
so, kepada bekas warga SMK Bintulu, silalah melawat sekolah anda ni..hahaha...

to ira, thanks sebab sudi spend time dengan saya hari tu =)
*clap clap*

No comments:

Post a Comment