Friday, May 7, 2010

:: wishlist ::

aku minat sangat dengan 2 bijik phone ni....kepada sesape yang baik hati mahu pun pemurah, belikanlah phone ni kat aku...huhu...aku nak beli tapi anggur aku x terjual pulak..hahaha....

blackberry curve 8520 ~ ni lah blackberry yang aku rasa paling murah antara semua keluaran blackberry...aku suka sangat blackberry ni...hurmmmm ;(


ni pulak sony ericsson special edition untuk quicksilver...aku pun nak phone ni...murah je...comel kan?hurmmm...

*aku nak sangat-sangat 2 bijik atau salah 1 phone ni, plz..!!!!*

p/s : aku dah nak konvo...bagilah phone ni sebagai hadiah untuk aku ;)

2 comments:

  1. astagfirullah.. knp ko meminta2 ni ruFF?? ahaha.. xperla, nanti aku belikan okeh.. tggu.. ahahha

    ReplyDelete
  2. hahaha...ye ye je ko ni....nnt time konvo, ko bg k..hehe

    ReplyDelete