Thursday, May 20, 2010

:: rafiza & i-city ::

cantik tak pokok-pokok kat dalam gambar ni? rasa kat Korea lak, kan...hehe...sabtu lepas, aku, yam, yap, yuyun & wan (pakwe yuyun) g melancong ke Korea...hahahaha...banyak lak duit kite orang nak g Korea...kite orang hanya melancong ke i-city je la...i-city ni dalam area Shah Alam...kat belakang rumah aku tu je...hahaha....Shah Alam pun ada tempat yang best....Sape cakap Shah Alam tak best? (kalau think positive, memang best...kalau nak ikut darah muda, memang kureng best pun..hehehe)

punyalah ramai orang gi ke i-city ni...macam-macam ade...family, couple, makcik, pakcik, nenek, datuk, abang, kakak, adik, kecik, besar...semua ada laaaa...full package..haha...bidadara pun ade gak...hehe..tengok kat gambar kat bawah ni..hehe..


taraaaaaaaaaaaaa...ni la angel yang turun kat i-city...haha..


ni lak angel yang nak naik ke langit...hahaha

haha...korang tengok la si maryam ni...perangai tak senonoh..gi mana-mana pun, masih gak tak senonoh...

untung panda ni..sebab aku kiss die..hahaha..yuyun & yam telan air liur je tengok aku kiss panda ni...hahahaha...mintak kat laki korang ek..hahaha

thanks kat minah sebelah ni sebab bawak kite orang gi i-city ni..tengok la gambar die..asyik nak ayu je...haha..yun, ko rasa ko ayu ek?hahahaha...are you sleeping tol! haha


ape motip gambar ni?hahaha...cuba teka siapa ni?hehehe...


yang ni pulak, tengah kusyuk tengok aku a.k.a angel turun dari langit....hahahaha


so, kepada sesiapa yang nak rasa melancong ke Korea, meh la datang ke i-City ni...kepada bakal graduan UiTM, korang tak yah la wat photoshoot kat sini sebab ramai yang dah buat kat sini...hehehe..and kepada sesiapa yang nak buat photoshoot untuk profile picture kat facebook or myspace, korang pun gi la tempat lain gak..sebab banyak giler dah yang amik gambar kat sini and letak kat akaun die org tuh..macam si yuyun tu..haish.....

p/s :: secara positifnya, i-city ni mmg bagus tp kalau difikirkan dengan betul, ade gak negatif =)

4 comments:

  1. Ruff :: aku mmg ayu okeh.. x dinafikan lagi... Ape TQ2?? blanjer la aku mkn ngn Wan kot.. stakat ucapan TQ tu sape2 pon leh bg.. Perasan bidadara... ko 2 ada dara ker?? wakakaka... Hello, wlopon aku wat profile pic tu kat FB, tetap meletopsss okeh!!!

    p/s :: wat pertama kali aku suka post ko sb de pic aku n wan.. wahahahahha

    ReplyDelete
  2. ko ayu ek?hahaha...kot..hahaha
    ala, ko la blanje aku..ko kan ustazah..siap g kursus lagi...hahahahha

    eleh, semua entry aku, ko mmg suka kan..hahah

    ReplyDelete
  3. walaupon aku tak senonoh, tapi ko lagi tak senonoh. walau apa pun, aku tetap ayu dan cute..

    ReplyDelete