Thursday, May 20, 2010

:: R power ::

lama gak aku tak update blog aku nih...maaf yer..busy sikit dengan preparation kawin..hahaha...'eh, ruff, ko nak kawin ke?'....haha..acah je la...aku busy dengan something sekarang ni...hehe...nak tau ape? tunggu entry baru nanti, ok!

si maryam tu sibuk nak tag aku psl entry baru die tu...haish...sibuk je budak tu...tak dapat tengok aku ni senang sikit...ni lah kui
z yang die tag untuk aku tu...


Syarat-syarat kuiz: It's harder than it looks.Copy to your own notes..Erase my answers. Enter Yours and tag 20 people. Use the 1st letter of your name to answer each of the following Questions. They have to be real, nothing made up. If person before you had the same initial, you must use different answers. You cannot use any word twice. You can't use your name for the boy/ girl name question...
1) What is your name?

RAFIZA

2) A four letter word:
ROOT

3) A boy's name:
RAHMAN

4) A girl's name:
RAJUNAH

5) An occupation:
RETAILER

6) A colour:
RED

7) Something you wear:
RALPH LAUREN =)

8) A food:
ROTI CANAI

9) Something found in the bedroom:
ROKOK

10) a place:
REPUBLIK SINGAPURA

11) Something u shout:
RUFF!

12) A movie tittle:
REMPIT

13) Something u drink:
ROOT BEER

14) A musical Group:
RAIHAN

15) An animal:
RABBIT

16) A street name:
RAHMAN

17) A type of car:
R-ZERO AUDI

Clap clap for me...hahaha...berjaya gak habiskan kuiz ni..
agak mencabar ye tuan-tuan dan puan-puan....so, korang try gak kuiz ni...copy n paste la kat blog korang..Selamat mencuba...


p/s : susah gak nak cari kereta yang mula dengan huruf 'r' =)


3 comments: