Friday, April 23, 2010

:: branded perfume harga murah ::

hye kepada semua readers yang sukakan BRANDED PERFUME..!!!
ini ada berita gembira untuk anda semua..!!!

one of my friend tengah buat sale untuk semua BRANDED PERFUME...
readers boleh dapatkan perfume kegemaran readers
dengan harga yang murah!!!

semua perfume tersebut merupakan BRANDED PERFUME YANG ORIGINAL..!!!
dont worry laaaa....


Pelbagai jenis Branded Perfume b
oleh didapati dengan harga MURAH..!!!

Ni ada beberapa sampel gambar BRANDED PERFUME tu..

Macam-macam ade!!






Jika readers berminat untuk membeli BRANDED PERFUME seperti sampel di atas atau BRANDED PERFUME yang readers gemari, anda bolehlah menghubungi my friend, Iman melalui facebook atau email die :

http://www.facebook.com/iman.abu
atau
chiemanez@yahoo.com

*DAPATKAN PERFUME YANG DIGEMARI SEKARANG!!!!!! *

*ni lah my friend, Iman yang jual perfume tu*

P/s : Iman, kalau dah untung tu, belanjalah aku, ek!!! =)

3 comments:

  1. hahahahahaha.... yoh! neng sebela lah kau mempromote ya tek! yg ku heran kau sekda gamba yg lagik BULAT kah dari gamba yaaaa?????? hahahaha

    ReplyDelete
  2. aie...hehehe..cute ko sia..hehehe..lak menarik pelanggan bah...

    ReplyDelete
  3. haha... aok jak lah. promote2 lagi! mari2 beli perfume... hehe

    ReplyDelete