Wednesday, April 21, 2010

:: mim & ira ::


awek sebelah aku ni, nama die mim...nama saintifik die, syamim arshad. aku selalu habiskan masa kat bintulu ni lepak dengan die (kalau aku x keluar dengan orgy & the gengs)....die ni baik...sangat-sangat baik...orangnye agak manja...aku & die suka makan crunchie! wahaha...die la yang ajar aku makan crunchie 8 tahun yang lalu...hahaha..aku dah lama kenal die ni....sejak zaman sekolah lagi...die junior aku kat SMK Bintulu tu....lepas 8 tahun lost contact, aku & die contact balik last year... :)


awek ni pulak nama die ira...full name die nurzafira mahsir, cousin dengan si mim tu...aku agak rapat dengan die ni sebab everytime aku ade problem, aku akan bagi tahu die ni...kiranya die ni penyimpan mohor-mohor besar untuk aku la...kite orang dah lama sangat kenal...lupa lak, anda dinasihatkan supaya berhati-hati dengan si ira ni sebab die memang jenis yang straight to the point..hahaha....tapi die baik ok!...tak lama lagi die nak pindah Klang...waaaaa....

*saje je nak buat entry pasal dua orang aweks ni sebab aku rapat dengan awek-awek ni*

2 comments:

  1. but heard that ira is a homewrecker... not so "baik" i reckon... caused so much damage to a couple who are gettin' married... made a massive mess to both families... she ain't so good afterall... God knows & always lookin'!!!

    ReplyDelete
  2. she's my fren..so, it's up to me la kot nak cakap ape..nak kutuk org, wat blog sendiri..terima kasih...

    ReplyDelete